Tulin voittamaan, en anna minkään seisoo tiellä!

Tervetuloa Miseryn uudistuneelle ravitallille! Nyt olemme virallisesti oikea talli, joka ei enää kulje nimettömänä tai yksisivuisella ulkoasulla. Kuten yleensäkin, tarkoitus oli hankkia vain muutama ravuri joukon jatkeeksi, mutta nyt niitä on kokonainen tallillinen. Tallista löytyy shetlanninponeja, gotlanninrusseja, suomenhevosia ja lämminverisiä. Päätoimi on kilpailuttaa niitä, mutta siinä sivussa harrastan myös aktiivista kasvatusta.

Talli sijaitsee nykyään Keski-Suomessa. Alkujaan muutamat ravurini majoittuivat Ruotsissa suurtalliini ratsujen sekaan, mutta määrän kasvaessa meistä tuli oma kompleksi uuden tallirakennuksen kera. Pitkään emme sielläkään viihtyneet, vaan muutimme koko katraan kanssa Suomeen, eikä täältä pois enää muuteta. Tarkemmat tiedot tallista ja historiasta voit lukea esittely-linkin takaa. En viitsi paasata turhia tässä vaan päästän sinut tutustumaan talliin.

misery


viiva

Päivitykset

10.2.2017 - syntymäpäiväravit
Tänään täysin taas vuosia, joten sen kunniaksi järjestin pitkästä aikaa ravit. Omat hevoset tietenkin pääsivät myös viivalle ja ponit aloittivat kautensa pitkän tauon jälkeen. Tässä muutama poiminta tapahtumista; Nella pysyi tällä kertaa ravilla ja voitti oman lähtönsä hyvällä suorituksella. B-ponilähdössä tuli kaksoisvoitto, kun Doora voitti ja Toffe oli toinen. Kummatkin palasivat siis tauolta. Eniten mieltä lämmitti kuitenkin Annin toinen sija, sillä se palasi normaalia pidemmältä tauolta loukattuaan viime startissa hankositeensä. Muutamaa pettymystä lukuunottamatta tästä tuli siis hyvä päivä!

30.1.2017 - uusi alku
Miseryn ravitalli jäi pitkälle hiljaiselolle kesällä 2015. Hevoset sairastelivat ja tuli loukkaantumisia, joten oma inspiraatio oli nollissa. Hevoset jäivät kesälomalle ja niitä treenattiin sen jälkeen minkä pystyi/jaksoi. Vasta nyt ne ovat olleet kunnon treenissä vajaan puoli vuotta ja starttailleet jo harjoitusraveissa. Miseryn ravitalli on täällä taas teidän iloksenne - hieman uudistuneella hevoskannalla tosin, mutta silti.

Viime ravireissusta onkin aikaa niin kauan, etten edes muista koska se on ollut. Tänään lähdimme VRER:n alaisiin raveihin isommalla porukalla. Koelähdössä olivat uusimmat hankintani, vielä toistaiseksi sivuttomat 3v tammat Sadunsointu ja Justiinsa - kummatkin suorittivat koelähdön hyväksytysti joukon keskivaiheilla. Ensimmäisessä lähdössä juoksi Nella, joka laukkasi kaksi kertaa ja jäi toiseksi viimeiseksi. Sen esitykseen en ollut tyytyväinen. Sissi oli omassa lähdössään ensimmäinen ilman rahaa hyvällä ajalla, Hissu toiseksi viimeinen ja Hupi seitsemäs. Tauko näkyi näiden kolmen otteissa, joten uskon niiden parantavan ensi startteihin. Sohvi aloitti kautensa osallistumalla isompaan lähtöön Aken Silverbeard 2017:n. Rahasija oli ainoa tavoite, mutta Sohvi pinkoi hienosti tauolta suoraan kolmanneksi! Ajattelin myyväni Sohvin, mutta tämän esityksen jälkeen perun puheeni.


viiva
Miseryn ravitalli suosittelee
→ Snilli Trotters
→ Toy Minitrotters

viiva