Ahkerat työntekijät esittelyssä

misery. (tallin omistaja, jokapaikan höylä)
Tallin pääjehu, eli misery, on reilu parikymppinen naisenalku. Hänet nähdessään ei tule ensimmäisenä mieleen, että hän omistaa koko paikan ja on henkeen ja vereen hevostyttö. Hiukset ovat yleensä kirkkaan punaiset, naamassa on muutama lävistys ja tatuointeja löytyy sieltä sun täältä. Tutustuessasi paremmin miseryyn huomaat, että hän on ahkera, tunnollinen ja erittäin eläinrakas. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun hän urheana tekee aamutallia käsi paketissa ja pää kainalossa. Misery ei osaa nimetä lempihevosiaan, sillä kaikki ovat hänelle lähes yhtä rakkaita. Hän ei yleensä suostu valokuvattavaksi eikä näytä edustavalta, mutta kerran hän lupautui vahingossa ystävänsä malliksi ja kuvassa on upea lopputulos. Tältä hän ei näytä tallilla koskaan.


Risto Laakso (ratsuttaja, kengittäjä ja miseryn salarakas)
Risto on 25-vuotias mies, jonka pääasiallinen tehtävä on kengittäminen ja hevosten ratsuttaminen. Hänetkin saattaa kyllä tavata talikon varresta tai paperihommista, mikäli miseryllä on siihen hommaan mennyt hermot. Luonteeltaan mies on rauhallinen, mukava ja ahkera. Hän on saanut lempinimen "hevoskuiskaaja", sillä hän käsittelee hevosia hyvin ja rauhallisesti. Tallilla kiertää sitkeästi huhu, että Ristolla ja miseryllä olisi suhde. Kumpikaan ei kommentoi asiaa kysyttäessä.


Eero Palojoki (tallimestari, rakennusmies, kirjanpitäjä..)
Eero on 42-vuotias mies, jolla on kaksi lasta, vaimo, omakotitalo ja kultainennoutaja. Hän on Moondancessa tallimestarina ja vastuualueeseen kuuluu lähes kaikki hommat. Eerolla pysyy vasara kourassa, hän tekee tallit nopeammin kuin kukaan muu ja ratsastaa taitavasti hankaliakin hevosia. Lisäksi Eero vastaa työntekijöiden työvuoroista ja muista ärsyttävistä paperihommista, joita misery ei jaksaisi millään tehdä. Eero on luonteeltansa rempseä ja puhelias mies, joka käsittelee hevosia hyvin.


Noora Palojoki (hevostenhoitaja, puskaratsastaja)
Noora on Eeron 19-vuotias tytär, joka pääsi Moondanceen töihin työharjoittelun jälkeen valmistuttuaan hevostenhoitajaksi. Noora hoiti hommansa niin tunnollisesti ja reippaasti, että hänet oli pakko palkata. Noora kuvailee itseään pirteäksi ja mukavaksi ihmiseksi, joka tulee toimeen kaikken kanssa. Hän onkin tallin pieni ilopilleri, joka saa miserynkin huonot päivät käännettyä hyviksi. Nooralla ei ole kovinkaan monta vuotta kokemusta ratsastamisesta, mutta hän on kehittynyt valtavasti miseryn opissa. Nooran tehtävänään on hoitaa hevosten kevyet liikutuspäivät ja hän rakastaakin leppoisia maastolenkkejä tai ilman satulaa humputtelua. Noora on pienikokoinen ja ratsastaa myös tarvittaessa poneja. Hänen suosikkihevosensa ovat Moon Eleanoora ja Di'leilah v. Moons.


Saara Vuorela (hevostenhoitaja, äitihahmo)
Saara on miseryn luottohenkilö, joka auttaa tallin pyörittämisessä ja potkii miseryä aina, kun tämä on valmis luovuttamaan. Saara myös holhoaa, että paperihommat tulee tehtyä ja pitää kirjaa tärkeistä muistettavista asioista. Olisin hukassa ilman häntä! Saara on meillä hevosenhoitajana ja vastaa myös hevosten liikuttamisesta (erityisesti haastavien suomenhevosorien). Hän jää mielellään aina ylitöihin tarvittaessa ja tuntuu, että hän viettää vapaa-aikansakin tallilla. Saaralla oli ennen oma kilpapuoliverinen, mutta nykyään hänellä on vain tallilla mukana pyörivä Tero-terrieri. Naisella itsellä on ikää 34-vuotta. Saara kuvaa itseänsä tallin äitihahmoksi, joka holhoaa nuorempia (ja Eeroa) ja pitää järjestystä yllä. Hänen lempihevosiansa ovat Moon Alvar ja Moon Velhopoika.


Eerika Huurtonen (hevosenhoitaja, ponityttö)
Eerika on 24-vuotias nainen, jolta löytyy kokoa vain 154cm/45kg. Eerika onkin tahtomattaan joutunut ratsastamaan tallin pikkuponit ja kilpailemaan niillä tarvittaessa. Eerika on luonteeltaan hiljainen, mutta hyvin ahkera ja positiivinen. Eerika oli läheisellä ratsastuskoululla töissä, kun misery kävi röyhkeästi tarjoamassa hänelle parempaa työpaikkaa. Eerika lähti heti mukaan ja ei ole katunut työpaikan vaihtoa kertaakaan. Hän on käynyt hakemassa oppia myös ulkomailta ja oli sielläkin korvaamaton ponien ratsastamisessa. Miserystä ja Eerikasta on tullut hyvät ystävät, jotka viettävät vapaa-aikaa (kyllä, hevostytöilläkin on sellaista!) yhdessä baareissa ja muuallakin. Hänen lempihevosiansa ovat Moons Teardop ja Moons Million Light (hyvät valinnat!)