Tarinakilpailut 12.04.2016

Moondancen synttäreiden kunniaksi järjestetään hauskat villit tarinakilpailut esteiden ja koulun merkeissä. Osallistumaan ovat tervetulleita kaikki, joilla vain mielikuvitus riittää tehtävänantoihin!

- Luokkaan otetaan 20 ratsukkoa
- Yksi ratsastaja saa tuoda 2 hevosta/luokka
- Yksi hevonen saa osallistua yhteen este- ja koululuokkaan

Osallistumiset sähköpostiin virtmisery(a)gmail.com otsikolla "synttäritarinat" muodossa:
Luokka (rivinvaihto)
Ratsastaja - Hevonen
tarina
Estekilpailut

Luokka 1. 60cm/100cm - tuomari misery.
Etsi youtubesta kappale, joka kuvaa suoritustanne. Laita liitteeksi saatesanat, joka saa olla maksimissaan yhden virkkeen mittainen.

1. Tinúvel - Kukkiksen Elosalama 2. Dora - Kuuraraakku 3. coupie - Sandstorm xx 4. Tinúvel - Pärren Varro 5. Satu - Snilli Dewberry 6. Matruusa - Unidentified Flying Object 7. Matruusa - Pirat av Krime 1. Tinúvel - Pärren Varro (kappale) Suoritus ei sujunut ehkä yhtä sulavasti kuin valssi, mutta onhan se polkkakin tanssi! 2. Tinúvel - Kukkiksen Elosalama (kappale) Jotenkin kaikesta kiukuttelusta, parista katkenneesta puomista, yhdestä täystuhon kokeneesta esteestä sekä kentän hiekkojen maistelusta jäi sellainen fiilis, että tammalla ei tainnut olla tänään hyvä päivä.. 3. Dora - Kuuraraakku (kappale) Ainoa vaihde koko radan aikana oli "täysillä" ja sen varmasti muutkin huomasivat. 4. Matruusa - Unidentified Flying Object (kappale) Joskus ratsastamiseen ja hevosiin on melkein viharakkaussuhde... 5. Matruusa - Pirat av Krime (kappale) Meno oli yhtä ilmavaa, kuin pingviinien lento. 6. coupie - Sandstorm xx (kappale) Esterata oli tällä kertaa vanhaa kunnon freestylea. 7. Satu - Snilli Dewberry (kappale) Kerrankin niin päin, että Epun jalat osuivat hypyn jälkeen maahan ennen minua.

Luokka 2. 70cm/110cm - tuomari Dani
Täytä tämä pohja sopivilla kuvilla koskien suoritustanne.

1. Oonaroosa - Joulunketutus 2. misery. - Moon Kaappari 3. Charlotte - Shalia ox 4. Sinte - Metsälammen Girada 5. Satu - Kuuralehdon Astrella 6. Dora - Haivale 1. misery. - Moon Kaappari kuva 2. Oonaroosa - Joulunketutus kuva 3. Sinte - Metsälammen Girada kuva 4. Dora - Haivale kuva 5. Charlotte - Shalia ox kuva 6. Satu - Kuuralehdon Astrella kuva
Koulukilpailut

Luokka 3. Helppo C / Helppo A - tuomari Alaera
Miten hevosesi kuvailisi kilpailusuoritusta ja ratsastajan osuutta siihen? Menikö kaikki hyvin vain hevosen ansiosta vai hoisiko ratsastaja osuutensa? Max 50 sanaa.

1. Dora - Uniriepu 2. misery. - Moons San Sebastian 3. Penny O'T. - Lawrence of Arabia 4. misery. - Marmaduke v. Moons 1. misery. - Moons San Sebastian Suoritukseni olisi mennyt paremmin ilman tuota selässä roikkuvaa riippakiveä, mutta semmoinen täytyy kuulemma sääntöjen mukaan olla mukana. Täytyy laittaa kuski harjoituksissa hikoilemaan enemmän, jotta pärjäämme jatkossa paremmin! 2. misery. - Marmaduke v. Moons On se kumma, kun taas tuo selässä istuva ihminen valitti, että minä muka mokasin radan ja luistin tehtävissä parhaani mukaan. Olen kyllä vahvasti sitä mieltä, että minä olen täydellinen ja hän ei osaa mitään! 3. Penny O'T. - Lawrence of Arabia Penny, kyllä, se on mukava tyttö. Tarpeeksi kevyt ja reipas, eikä hössötä selässä turhia. Työn tein tietysti minä, mutta hän ei häirinnyt minua lainkaan. Tai vähän, pisti miettimään liiaksi, mutta ei se mitään. Olisin osannut itsekin prameilla kentällä, näyttää parastani yleisölle, mutta Penny halusi tehdä asiat tietyssä järjestyksessä. Mikäs siinä. 4. Dora - Uniriepu Tänään minä loistin tai no milloinkas en olisi täydellisen fantastinen? Liikuin viehkeästi kuin aropeura ja olisin varmasti suorittanut tehtävät vielä vauhdikkaammin ellei se ääliö selässäni olisi vaatinut jotain "pohkeenväistöä" laukkayritysteni väliin ja pidättämällä minua pääsemästä täyteen vauhtiin. Täydet pisteet minulle, mutta se tunari ohjaksissa voisi skarpata.

Luokka 4. Helppo B / Vaativa B - tuomari Dani
Tällä kertaa ratsastaja saa puheenvuoron; hän kuvailee ratsua ja suoritusta viidellä sanalla, joiden on alettava ratsun lempinimen ensimmäisellä kirjaimella.

1. Dora - Hattarahurmos 2. rukkanen - Kaunon Tyttörukka 3. Katriina - Heijan Hilppa 4. misery. - Moon Kukkahattutäti 5. Billy - Missin Appeal 6. Charlotte - Shalia ox 7. Donna T. - Lucille 8. misery. - Moon Vinskeri 9. Dora - Harmis-Tus 10. Satu - Fiktion Mimosa 11. Katriina - Ristjan 12. Sinte - Metsälammen Girada 1. misery. - Moon Vinskeri Vaikka Vinski viipotti viimeiseen vetoon... 2. misery. - Moon Kukkahattutäti Kohellettiin kunnialla koko kavalkaadi koulukiemuroita! 3. Donna T. - Lucille Lucille loisti (luimien) läpi luokan. 4. Sinte - Metsälammen Girada Suorituksemme oli: Kuumottava, mutta karismaattinen ja kunnianhimoinen / Ratsullani oli: Kiima ja karvanlähtöaika 5. Dora - Harmis-Tus Harmittavan hermostunut hötkylä hamuili huolimattomasti 6. Dora - Hattarahurmos Rytmitöntä rääkkiä rimakauhuisen rähmäkäpälän riehuessa 7. rukkanen - Kaunon Tyttörukka Tyylityttö töpötti täysillä tyrmäten tuomarit. 8. Katriina - Heijan Hilppa Hilpan hirtehishumoristisuus hiekoitti hivenen harrastusintoani. 9. Katriina - Ristjan Riston räjäytti ruusuisen rautahermoisuuteni retoriikallaan. 10. Charlotte - Shalia ox Siis satumaisestihan se suoritus sujui! 11. Billy - Missin Appeal Irronneessa istuimessa ihmettelin itsekseni iltaa... 12. Satu - Fiktion Mimosa Mammani melusi mahdottomasti muille misuille.