Etusivu Esittely Asukkaat Kasvatus Toiminta  

Moondance

♕ Tähdet tunnistaa Moon-liitteestä

Meillä on Moondancessa kasvatettu aktiivisesti hevosia jo vuodesta 2006. Alkuaikoina kasvatusrotuina olivat puoliveriset ja erirotuiset ponit. 2006 meille syntyi vain seitsemän suomenhevoskasvattia ja kolme shetlanninponia muiden rotujen lisäksi. 2007 syntyi kolme suomenhevosta ja kaksi shetlanninponia. 2008 suomenhevoset valtavasivat Moondancen kasvattilistat ja puoliveristen kasvatus jäi. Poneja kasvatin vuoteen 2012 asti, jolloin myin shetlanninponeja lukuunottamatta kaikki muunrotuiset pois.

Varsalliset tammat tarhaavat ja laiduntavat meillä mahdollisimman isoissa laumoissa, jotta varsoilla on seuraa toisistansa. Varsat vieroitetaan puolivuotiaina, jolloin ne muuttavat pihattoihin asumaan toisten samanikäisten seurana. Varsoja pyritään käsittelemään niin paljon kuin vain mahdollista. Kaikki kasvatit lähtevät meiltä riimukoulutettuina, vuoltuina ja madotettuina, sekä ostajan halutessa eläinlääkärin tarkistamina. Meiltä ostaessasi saat myös kasvattajan elinikäisen tuen ja voit aina kääntyä puoleeni ongelmatilanteissa!

Menestys kasvattajana   -   Myytävät suomenhevoset   -   Myytävät shetlanninponit
Kasvatti meiltä?

Tulevan kodin suhteen ei ole suurempia vaatimuksia - ainoastaan toimivat sivut ja hevosen hyvänä pito. Ei kannata epäröidä, onko tallisi tarpeeksi hieno tai muuta sellaista - rohkeasti vain ostotarjousta kehiin! Mikäli myynnissä olevista kasvateista ei löydy mieleistä, niin meiltä saa myös tilausvarsoja joko omien orien tai ulkopuolisten kanssa. Ostotarjouksen tai tilausvarsapyynnön voi laittaa kasvateistani asiaankuuluvalla otsikolla sähköpostiini.

Myyntiehdot
  ☆   Kasvatti tulee rekisteröidä VRL:n hevosrekisteriin   (Kasvattajaksi MOON1529 / kasvattajanimeksi v. Moons/Moon)
  ☆   Kasvatilla tulee olla toimivat ja valmiit sivut, sekä sen kuoltua muistosivut   (sivujen osoite pitää ilmoittaa minulle)
  ☆   Toivottavaa olisi, että kasvatilla kilpaillaan painotuslajissaan ja sillä teetetään jälkikasvua   (mutta ei pakollista!)
  ☆   Kasvatin saa myydä vapaasti eteenpäin, kunhan uudet sivut ilmoitetaan minulle
Kasvatit   (533kpl)

Kasvatit vuosilta 2006-2012   (79 sh, 34 she ja 33 muuta)         ☆   Kasvatit vuosilta 2013-2017   (275 sh ja 109 she)

01.07.2018 sh-t. Moon ***** Moon Romanssi Moon Eleanoora Myynnissä
17.06.2018 sh-o. Moon ***** Hurmurilla Donitsitypy Myynnissä
02.06.2018 sh-o. Moon ***** Myrskyherran Osku Kaisliina Myynnissä
05.05.2018 sh-o. Moon Kehäkettu Kuningaskettu Suklaasuukko Natalia
10.04.2018 sh-o. Moon Welho Johtotähti Ruusan Sonetti Sartza
24.02.2018 sh-t. Moon Suomarja Velhonkuje WH Unelma Melba

Tämä on virtuaalitalli   |   Sisällön ja kuvien © misery. (ellei toisin mainita)
Ulkoasu © turjake 2018   |   Tausta © John Westrock (CC BY-NC 2.0)