Moondance sanoin ja kuvin

 

Kun Moondance perustettiin vuonna 2004, se sijaitsi Lapissa Luostolla. Tallissa oli vain 12 karsinapaikkaa ja kenttä oli hyvin pieni. Tarhat olivat peltopohjaiset ja sadekeleillä tietenkin mutaiset. Tallissa ei ollut mitään hienouksia, mutta se kelpasi tuolloin pienelle hevoskatraalleni hyvin.

Jo vuoden jälkeen aloin kuitenkin kyllästyä isoihin ötökkäparviin, jäätäviin talviin ja paksuihin talvikarvoihin, jotka irtosivat vasta kesäkuussa. Selailin pitkän aikaa myytäviä talleja huonoin tuloksin. Harkitsin jo vakavasti aivan uuden tallin rakentamista. Onneksi löysin sattumalta Päijät-Hämeestä, tarkalleen ottaen Sysmästä, sopivat tilat. Lähdin heti seuraavalla junalla katsastamaan paikkaa. Se oli upea! Tonttia oli vaikka muille jakaa ja sieltä löytyi kaksi tallirakennusta, sekä iso kenttä. Niinpä pakkasin hevoslaumani kuljetusautoon ja muutimme kahden kuukauden kuluttua Sysmään kirkkaan Päijänteen rantaan.

Moondance on edelleen samoissa tiloissa, tosin olen joutunut rakentamaan talleja lisää, toisen kentän ja maneesin, sekä uudistamaan kaikki tarhat. Sysmä on viihtyisä pieni paikkakunta ja meidät on otettu hyvin tänne vastaan.Mistä haluat hakea hevosen sisälle?

   

Mihin talliin olet matkalla?

   

Minne ajattelit lähteä ratsastamaan?

   

Vai josko sittenkin maastoon tai uittamaan hevosta?