Tervetuloa Kastanjaan!

Kun Misery kuuli perivänsä Pertti-sedän vanhan hevostilan, niin hän ei varsinaisesti hihkunut riemusta. Kauppaan kuului kaiken lisäksi hevonenkin. Miseryllä oli kädet täynnä muidenkin tallien kanssa, mutta pakkohan se oli lähteä sukuloimaan Keski-Suomeen ja samalla voisi käydä vilkaisemassa tilaa myyntiaikeissa. Talli ei todellakaan ollut vanha tai rähjäinen, eikä haassa käyskennellyt ihan mikä tahansa hevonen - siellä oli tuplavoikko suomenhevostamma Kastanja. Eihän tälläistä tilaa voinut myyntiin laittaa! Siitä se idea sitten lähtikin ja tässä sitä ollaan, pienen piirrostallin ylpeänä omistajana.

Arki Kastanjassa on rentoa, mutta värikästä. Täällä asuvat hevoset ovat nimittäin kaikki erikoisemman värisiä, eikä meiltä löydy perusrautiaita lainkaan. Tarkoitus on myös jalostaa laadukkaita värihevosia, joista on myös kilpakentille, eikä pelkästään pihankoristeeksi. Varsoja syntynee omalla painollaan satunnaisesti. Lisäksi meillä on hoitajatoimintaa, sekä erilaista tarinatoimintaa myös ulkopuolisille. Hoitajat saavat lähes vapaat kädet hoitsujensa kanssa. Meillä pääsee myös näkemään ihania pieniä varsoja, joten jos hoitajan homma kiinnostaa, niin parempaa paikkaa et voisi löytää - lupaan sen!

Päivitetty viimeksi 25.12.2015
Idea tallista syntyi eilen ja tänään valmistui jo ulkoasu! Haussa olisi tallille vielä toinenkin omistaja, joka olisi kiinnostunut piirretyistä erikoisen värisistä suomenhevosista.

> Lue lisää tallipäiväkirjasta
- Kävijöitä kappaletta
- Yhteistyössä talli ja talli 2
- Kuulumme seuraan MRA