Asukkaat

o. Aaton Aarre

Yleispainotteinen, evm-sukuinen, mustankirjava

Jos kaipaat rauhaa ja rakkautta, niin olet oikean hevosen luona. Lempeä Aatos rakastaa kaikkea saamaansa huomiota ja on tottunut siihen jo pienestä pitäen. Jos tallin perältä kuuluu vaativaa kuovintaa, niin se on Aatos, jonka mielestä palvelijat eivät ole antaneet tarpeeksi rapsutuksia. Siksi se kaipaakin kipeästi itsellensä hoitajaa, joka antaa jakamattoman huomionsa orille.

o. Leijuvan Linnan Ritari

Yleispainotteinen, evm-sukuinen, ruunivoikko sabino (KTK-II, VIP MVA, Finest)

Macho fantastico ja kukkomies Rolle on oikea naistenmies, joka kulkee rinta niin rottingilla kun tammat on näköpiirissä. Levottoman sielun omaava ori on oikea hyrrä ja pyörii suuntaan kuin toiseen niin karsinassa kuin kentällä. Kaikki käsittelijät kiroaa Rollen kanssa, kun varpaat liiskaantuu tai vähintään kädet irtoaa kiskomisesta. Rolle saa upealla ulkonäöllään kengät pyörimään tammojen lisäksi myös tallityttöjen jaloissa.

t. Surumielen Kastanja

Yleispainotteinen, evm-sukuinen, valkovoikko

Kata on kaiken pahan alku ja juuri - ilman sitä tätä tallia ei olisi. Luonteeltaan se on nöyrä ja ystävällinen, eikä sen olemassaoloa aina edes muista. Kasvattajaliite kuvastaa ehkä hieman tamman luonnetta, sillä monen mielestä se vaikuttaa ja näyttää surulliselta hevoselta. Mikäli Kata saa riittävästi ruokaa ja rakkautta, niin se on tyytyväinen eikä lainkaan surullinen. Jos hoitaja kaipaa rentoa humputtelua ja seurallista hevosta, niin tämä valkovoikko on juuri sopiva sinulle.

t. Noitavaino

Yleispainotteinen, evm-sukuinen, rautiaanpäistärikkö

Höyryveturin vauhtia puksuttava Noita muistuttaa enemmän antilooppia kuin hevosta. Tamma on intopiukea ja aina menossa. Noita laittaa hoitajansa itsensä lisäksi hikoilemaan, eikä ratsuna ole automaatti, vaikkei rodeohevostakaan leiki. Tamman sydän on kultaa, mutta vauhti ja vaarat voittavat tylsän koulutuuppailun. Noidan vauhtimittari yleensä menee hieman ylinopeuden puolelle, mutta jarrut sen sijaan unohtuvat lantalan taakse osittain.

t. Kastanjan Noitaharmi

Yleispainotteinen, 1-polvi sukua, rautiaanpäistärikönkirjava

Harmi on tallin ensimmäinen kasvatti. Nimi ei kuvasta tätä tammaa lainkaan, sillä se ei aiheuta minkäänlaista harmia kenellekään. Päin vastoin alusta asti tamma on saanut kaikki ihastumaan itseensä rakastettavan ja rohkean luonteen avulla, sekä hassun väristen ja isojen korvien myötä. Moni kutsuukin sitä lempinimellä aasi - mutta vain silloin, kun tallin omistajat eivät ole kuulemassa. Harmi ei ole mikään aasi vaan hieno varsanalku!

t. Pirunkorven Verenna

Yleispainotteinen, 2-polvea sukua, rautiaankimo (VIP MVA, Finest, KTK-III, SV-I)

Mammanhalinalle pusipusiponi Veera on vähintään puolten hevosvihaajien suosikki. Kouluratojen balleriina ja esteratojen nopein kojootti on soveltuvainen moneen hommaan. Veera on innokas ratsu ja etenkin esteitä nähdessään, kouluratsastuksen siistit pysähdykset muuttuvat paikallaan pomppimiiseen ja capriolejen harjoitteluun. Sulavaliikkeinen neiti kiertää kuralammikot kaukaa, mutta vesiesteeseen juostaan virtahevon lailla, jotta vesi varmasti roiskuu. Kaikki epämääräisetkin romukasat Veera ylittää korvat hörössä.