VIRTUAALIHEVONEN

Loránd KalászrólNimi Loránd Kalászról "Lore" Syntynyt 29.12.2012 (ikä)
Rotu, skp unkarinpuoliverinen, ori VH-tunnus VH13-056-0021
Säkä, väri 165 cm, mustanruunikko Kasvattaja Kalász Sportlovak
Koulutustaso ko Grand Prix Omistaja VRL-01080 / Infinity
Saavutukset 36 KRJ-sijoitusta, katso kilpailukalenteri

Lore on hoitaessa orimainen tapaus. Se on kiinnostuneempi ohikulkevista hevosista kuin itse hoitajasta. Jos hoitaja antaa orin häärätä mitä lystää, niin sen se myös tekee. Satulan saa hyvin selkään, mutta suitsia laittaessa Lore mielellään viskoo päätänsä. Taluttaessa ori kulkee niin kuin taluttaja vaatii. Jos sitä vie epävarma ihminen, niin ori taatusti jyräilee minne haluaa.

Ratsastaessa Lore on upea hevonen, joka ei kuitenkaan anna ilmaiseksi mitään. Se vaatii ratsastajaltaan täyden keskittymisen, herkän jalan ja vielä herkemmän käden. Kovat avut saavat Loren kuumenemaan ja silloin se alkaa hyppiä paikallansa. Oikeanlaisen ratsastajan kanssa Lore on nöyrä ja yritteliäs. Sen laji on ehdottomasti kouluratsastus. Lorella on upeat ja ilmavat liikkeet, joissa tosin on haastava alkuunsa istua. Maastoillessa Lore on kuuma tapaus, mutta pysyy kyllä käsissä. Esteitä ei kannata edes yrittää - uskokaa pois.

Ei varmaan ole yllätys, että Lore on kilpapaikalla ori isolla O:lla. Sen pitää huudella tammoille jatkuvasti, eikä sen keskittyminen oikein riitä hoitotoimenpiteisiin. Lore kannattaa ottaa autosta ulos vain hetki ennen verryttelyyn menoa, varustaa nopeasti ja hypätä selkään. Selästä käsin pojan saa helpommin kuulolle. Suoritukseen Lore keskittyy yleensä hyvin, jos yhteistyö ratsastajan kanssa sujuu.


     

i. Leandroholic
 
ii. Leonard v. Seigneur
  KTK-II, KRJ-I, YLA2, Vir Mva Ch
iii. Leonarderé
  trak, 170cm, ruunikko
iie. Seigneur's Gabrielle
  trak, 166cm, punarautias
ie. Heart&Mind
 
iei. Rangerover
  trak, 170cm, musta
iee. Lovelorn
  trak, 162cm, tummanruunikko
e. Ráhel Kalászról
 
ei. Rawhide RTX
 
eii. Rude Roleplay
  hwb, 164cm, ruunikko
eie. Farina RTX
  hwb, 162cm, musta
ee. Türelmesen Elore
 
eei. Arany Közút
  hwb, 169cm, ruunikko
eee. Bánatos Nóta
  hwb, 167cm, rautias

Jälkikasvu ja jalostusinfo

Loránd Kalászról on käytössä jalostukseen. Se astuu (unkarin)puoliverisiä. Jos haluat orin astuvan tammasi, niin vieraile tällä sivulla. Loren varsamaksu on 1 500v€. ★ 01. hwb-tamma 'If, syntynyt

© Infinity Sporthorses | Ulkoasu NM (muokkaus & hevosten ulkoasu misery.) | Kuvien © Gestelhof