Aloitus Tilukset Asukkaat Kasvatus
c. Benny De Ruiter Stables c. MTSOfan

Esittelyssä hulppeat puitteet

"Trollhättan on kaupunki Länsi-Göötanmaalla Götajoen varrella länsi-Ruotsissa lähellä Göteborgia. Asukkaita on 52 937. Trollhättania kutsuttiin ennen muinoin nimellä Stora Edet. Nimi Trollhättan tulee luultavasti sanoista troll (peikko) ja hätta (hilkka). Alueella sijaitsee useita vesiputouksia, joissa muinoin uskottiin asuvan peikkoja. Joessa olevien luotojen uskottiin olevan peikkojen päälaella olevia hilkkoja. Trollhättanissa on paljon teollisuutta. Alueella on mm. Saabin autotehtaat ja Volvon lentokonetehdas. Kaupungissa on valmistettu mm. Nohabin höyryvetureita. Nykyisin Nohabin veturitehtaan tiloissa on tiedekeskus Innovatum. Nykyisin alue on tullut tunnetuksi myös ruotsalaisen elokuvan tuotantopaikkana Trollywoodina. Siellä on filmattu Suomessakin suositut elokuvat Fucking Åmål, Dancer in the Dark ja Dogville." (lähde Wikipedia)

Infinity sijaitsee mukavassa pikkukaupungissa, josta ei meidän lisäksi löydy kuin muutama pieni tallia muistuttava viritelmä. Meille ajaa kaupungista noin vartin verran, eli emme ole aivan eristyksistä sivistyksestä. Busseilla tietenkin pääsee aivan tallin viereen, eikä hiekkateitä ei tarvitse ajella kilometri tolkulla. Tallitietä reunustavat lehmukset, ja ensimmäisenä tulija huomaa valkoiseksi maalatut aidat ja punaiseksi maalatut tallirakennukset.

Lähistöllä sijaitsee pieni lampi, jonka olen nimennyt tuttavallisesti "peikkolammeksi". Hevosia on hyvä uittaa lammessa ja itsekin on kiva käydä tallitöiden lomassa pulahtamassa kesähelteillä. Paitsi jos on yhtä hysteerinen kuin Micke, joka pelkää saavansa iilimatoja lammesta. Lampi on kyllä oikeasti puhdas, eikä siellä ole normaalia enempää eläviä otuksia. Maastoja ei pahemmin löydy, mutta näiden hevosten kanssa ei käydäkään maastossa kuin satunnaisesti kävelemässä muodollisuuden vuoksi. Tallihenkilökunta on täynnä rautaisia ammattilaisia ja tallin tilat ovat kaikkiaan upeat. Pitäähän laadukkaita hevosia varten olla laadukkaat tilat ja laadukas hoito.


Henkilökuntamme   -   Pohjapiirrustukset & karsinapaikat  -   Tarhausjärjestys

Paina alla olevasta kuvasta asioita saadaksesi lisää tietoa niistä.


Pohjapiirrustuksen copyright Solina, kiitos upeasta työstä!
© Infinity Sporthorses | Ulkoasu NM | Tämä on virtuaalitalli!