Aloitus Tilukset Asukkaat Kasvatus

Tervetuloa Ruotsiin!

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Ruotsiin, tänne upeiden urheiluhevosten luvattuun maahan! Tarkemmin ottaen saavuit juuri 52 937 ihmisen kaupunkiin nimeltä Trollhättan. Se on kuulu vesiputouksista ja peikoistaan, joita myös tallin nurkilla astustelee muutamia. Miten Infinity sitten päätyi juuri Trollhättaniin? Olin kyllästynyt Suomeen totaalisesti ja kaipasin maisemanvaihdosta. Ostin ensimmäisen ulkomailla myynnissä olleen tilan sen kummempia ajattelematta, kuten tapoihini kuuluu. Se sattui olemaan Ruotsissa upea hevostila, jonne muutin pian hevoskatraani kanssa.

Tarkoituksenamme on jalostaa huippuhevosia, joita myymme hyvällä maulla varustetuille ihmisille. Meidän hevosemme ovat nimenomaan kovan tason kilparatsuja, jotka valloittavat niin 160-sentin esteradat, kuin Grand Prix -tason kouluohjelmatkin. Kasvattirotumme ovat andalusianhevonen, unkarin- ja ruotsinpuoliverinen. Joukkoon on eksynyt myös muutama suomalainen puoliverinen, sillä pitäähän sitä olla mukana edes jotain muistoja kotikonnuilta. Nyt ihmettelette varmaankin, miten olen päätynyt noin sekalaisen seurakunnan kasvattajaksi. Vastaukseni on, että en oikeastaan tiedä itsekään. Yritin kyllä vähentää vain yhteen kasvatusrotuun, mutta en osannut luopua mistään.

Tallihenkilökunta on tietenkin osaava ja koostuu hyvin monenlaisista henkilöistä. Suosikkityöntekijäni on ehdottomasti Micke, tuo miehistä pitävä mies, joka jaksaa aina aamuisin valittaa siitä, kuinka näytän räjähtäneeltä. Kukapa ei, kun on herännyt aamulla viideltä talleja tekemään rankan illan jäljiltä? Tallitilat ovat upeat lähtien lämmitetystä maneesista, lauta-aitaisista tarhoista ja kivetetystä pihasta. Muistinko mainita solariumin ja kävelytyskoneen? Tiilipäälysteinen talli ja idyllinen maisema hurmaavat varmasti monet, joten lähde sinäkin siitä katsastamaan tallia tarkemmin!


Annathan meille positiivisen äänen?

 

Infinity

West Coast Warmbloods
High Twelve Farm
Shontelle Warmbloods

suosittelee

Salpicar
Stall Katina
Vuelo

Päivitetty viimeksi 14.8.2013

Iloisia uutisia luvassa; tallille syntyi viimeisen viikon sisällä kolme tervettä varsaa. Kiirettä on siis pitänyt! Ensimmäisenä varsoi Juanita 'If ensimmäisen varsansa tamman Felicidadin. Uskoisin Fean vielä kimoutuvan, mutta jännityksellä odotetaan. Se on herkkä tammavarsa, joka ottaa helposti nokkiinsa, jos asiat eivät mene sen mielen mukaan. Seuraavana yönä Sonja Hortensia valvoitti omalla varsonnallaan. Itse en jaksanut enää valvoa toista vuorokautta putkeen, joten vastuu jäi Mickelle. Sieltä putkahti maailmaan orivarsa Maldad. Muistan varmaan ikuisesti sen, miten Micke kuvaili varsaa aamukahvipöydässä: "Siinä on kyllä pieni pirulainen. Heti kun se pystyssä pysyi, niin ensimmäisenä oli puremassa". Teodóra Kalászról pihtasi varsaansa huomattavasti pidempään kuin muut. Olin jo valmis soittamaan eläinlääkärin paikalle seuraavana aamuna, mutta Elsa päätti pykätä vihdoin varsan ulos. Sieltä tuli komea orivarsa Lukács. Seuraavaan varsomiseen on onneksi taas aikaa - pystyy nukkumaan univelkoja pois.

    Lue tallipäiväkirjasta lisää tallin tarinoita

© Infinity Sporthorses | Ulkoasu NM | Tämä on virtuaalitalli!